Tarieven en Huisregels - Kookstudio Laumen
15704
page-template-default,page,page-id-15704,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tarieven en Huisregels

U kunt een zelf samengestelde kookgroep onder onze begeleiding laten koken. De prijs per persoon van zo’n kooksessie is exclusief drank:

Kooksessie 4-gangenmenu

(10 personen € 43,50 per persoon,vanaf 12 personen € 40,00).

Kooksessie Asperge of schaalschelpdieren is iets duurder.

U kunt vanaf 8 personen uw eigen kookclub samenstellen en maandelijks op een vaste middag of avond, zonder onze bege-leiding in onze kookstudio koken. Het huurtarief is gerelateerd aan het aantal personen dat aan de kookgroep deelneemt. Dit aantal is bindend, ook als u een keer met minder personen bent. Bent u een keer met meer personen, dan dient u

wel het eventuele hogere tarief te betalen. Per kookgroep is er één vaste contactpersoon.

U draagt zelf zorg voor de recepturen, ingrediënten en schorten. De huurtarieven zijn:

1 dagdeel zonder begeleiding t/m 10 personen € 135,00
elk persoon meer € 7,50 per persoon

 

U dient zelf uw schort mee te brengen. Mocht u deze onverhoopt vergeten dan kunt u gebruik maken van onze schorten à € 1,00 als vergoeding voor wassen en strijken.

Bij vermissing of breuk van materialen wordt er in overleg een bedrag vastgesteld dat moet worden betaald als vergoeding.

De kookstudio dient achtergelaten te worden zoals u deze bij binnenkomst aantreft. Er hoeft niet gepoetst te worden (dus vloeren en fornuis hoeft u niet te poetsen) en prullenbakken hoeven niet te worden geleegd. Vanaf het dessert mag u alles, ook de glazen, in de spoelkeuken neerzetten, die laatste vaat doen wij voor u. De schone en gedroogde vaat mag u neerzetten op de ruimte naast de oven, deze ruimen wij voor u op. Op deze manier controleren we of alles goed schoon is en zetten alles op dezelfde plaats terug. De volgende groep heeft zo èn schone spullen èn weet alles terug te vinden.

Een ruim assortiment drank , waaronder huiswijnen , is in ons restaurantverkrijgbaar. U kunt alle lege flessen bij elkaar zetten en op het einde van de avond optellen. Bier wordt gewogen, u betaalt deze per kg. Prijzen: bier € 7,95 per liter, fris: € 1,50 per flesje, huiswijn € 8,95 per fles, koffie € 1,50 per kop een kan koffie € 9,95 (ca. 8 grote koppen)

 

Er is een professionele frituur aanwezig in onze keuken waarvan gebruik kan worden gemaakt. Na gebruik zorgen wij voor het schoonmaken van de frituur en het opnieuw vullen met verse frituurolie. Het tarief hiervoor bedraagt € 15,00.

 

In de garderoberuimte zijn lockers geplaatst . Elke vaste kookgroep kan een locker tot zijn beschikkinig krijgen waar droge kruiden en andere eigen houdbare voorraad bewaard kan worden. Deze voorziening is kostenloos. (sleutelborg €25,00)

Diversen:

Huur kookstudio feest vanaf 35 pers.               € 150,00

 

Huur kookstudio feest (met eigen catering).   € 175,00

 

Huur kookstudio feest t/m 10 personen           € 135,00

 

extra persoon                                                          € 7,50