Kookstudio - Kookstudio Laumen
15665
page-template-default,page,page-id-15665,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

KookStudio Laumen

KookStudio Laumen beschikt over een ruime professioneel ingerichte keuken. Uiteraard is onze keuken van alle apparatuur en gemakken voorzien, maar bovenal praktisch en met een gezellige indeling. In de keuken kunnen op een prettige manier tot 24 personen tegelijk koken, zonder elkaar in de weg te lopen. Ons restaurantgedeelte, waar zitplaatsen zijn voor 36 personen, is huiselijk, sfeervol en ideaal om van het heerlijke door uzelf bereidde menu te genieten. Indien de groep groter is, koken we in twee groepen (meestal tapashapjes)terwijl de ene groep kookt, drinkt de andere groep een wijntje aan de statafels. Tafellinnen, borden en bestek zijn aanwezig en ook decoratiemateriaal voor op tafel ontbreekt niet. In onze bar zijn koffie, thee, bier, wijn, frisdrank en overige dranken tegen gunstige prijzen verkrijgbaar. Met deze formule hebben we alles in huis om koken tot een feest te maken.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Kooksessies

U kunt met een zelf samengestelde kookgroep onder onze begeleiding komen koken in onze kookstudio. Dit kan
net als bij de Workshops éénmalig zijn of met bijvoorbeeld een vaste regelmaat van eens per maand.
Het thema kan een thema van een Workshop zijn, het maandmenu wat door ons is samengesteld, of zelfs een speciaal op uw kookgroep afgestemd menu. Bij een kooksessie hoeft u zelf nergens voor te zorgen en betaalt u een vast bedrag per persoon exclusief de drank. Wij ontvangen u op het door u gewenste tijdstip. Onze kok zorgt dat de ingrediënten voor u klaar staan en neemt de receptuur met u door. Als de taken zijn verdeeld gaat u aan de slag waarbij onze kok u handige tips en informatie geeft. Na het koken gaat u samen met de kookgroep lekker van uw gerechten genieten in het restaurant.

Kookgroepen

U kunt met een zelf samengestelde kookgroep onze KookStudio afhuren zonder dat u gebruik maakt van onze begeleiding. Bij voorkeur op een vaste dag in de maand. U kunt van alle faciliteiten in onze keuken, in ons restaurant en van onze bar gebruik maken. Het tarief is afhankelijk van het aantal personen waaruit uw kookgroep bestaat. Voor de receptuur en de inkopen dient u dan zelf te zorgen. Tegen bijbetaling kunt u gebruik maken van ons 4-gangen maandmenu en de boodschappendienst. Wij zorgen in dat geval dat de benodigde ingrediënten voor elk gerecht voor u klaar staan, inclusief het geplastificeerde recept van het betreffende gerecht. Ook kunt u kiezen voor de receptuur van een Workshop. Op deze manier kunt u kennis maken met bijvoorbeeld het koken van Tapas, Mediterraans koken, de Spaanse keuken en alle ander thema’s.

Personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten, clubuitjes of andere activiteiten

Wilt u uw personeel, vrienden, familie, kennissen of gasten eens verrassen met iets totaal anders, dan is samen koken een origineel en gezellig idee. Ook is een kookavond een leuke afsluiter van een gezellige dag met allerlei andere activiteiten. Onder begeleiding wordt er het maandmenu gekookt of één van de thema’s van onze Workshops. Samen koken, samen lachen en samen eten in een perfecte omgeving zorgen altijd voor een geslaagde avond. Succes verzekerd!

U kunt de ruimte ook huren voor een Familie,- bedrijfsfeest, verjaardag of borrel.(U kunt dan e.v.t. gebruik maken van onze catering. www.slagerijlaumen.nl ).