eerste keuze gerecht:
- Zoetzure rode biet met gamba’s, bitterballetjes van gamba en yoghurt-citrusdressing
- Tartaartje van crab met creme van rode paprika en een sausje van notensla
- Tarte tatin van ui met spies van varkenshaas
tweede keuze gerecht:
-
Soep van spitskool met kerrie en crostini tapenade
-
Kabeljauw met Griekse pasta, tomatensaus met basilicum, gele paprikacoulis en aceto
-
Tartaartje van prei met tongfilet, mosseltjes en een jus van mosselvocht en kerrie
Hoofdgerecht:
-
Eendenborstfilet met hazelnotensaus, in de oven gegaarde prei en krokante polenta
-
Zalm in filo-kruidendeeg met rucolastampot
-
Lamsfilet met tarte tatin van lamsschouder en asperge met tuinboontjes en spinazie
Dessert:
-
Millefeuille van choco met banaankwark en banaansorbet en saus van chocolade
-
Mousse van kruidkoek met amandelkoekjes en speculaasijs
-
Cappuccino van banaan met spiesje van mango, chocolade ijs en witte chocolademousse
Vanaf 10 personen euro 43,50 p.p. / vanaf 12 personen euro 40,00 p.p.