Kookstudio Laumen | Januari-februari-maart
15931
page-template-default,page,page-id-15931,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

4 gangen Keuzemenu:

eerste keuze gerecht:

  • Zoetzure rode biet met gamba’s, bitterballetjes van gamba en yoghurt-citrusdressing
  • Tartaartje van crab met creme van rode paprika en een sausje van notensla
  • Tarte tatin van ui met spies van varkenshaas

tweede keuze gerecht:

  • Soep van spitskool met kerrie en crostini tapenade
  • Kabeljauw met Griekse pasta, tomatensaus met basilicum, gele paprikacoulis en aceto
  • Tartaartje van prei met tongfilet, mosseltjes en een jus van mosselvocht en kerrie

    Hoofdgerecht:
  • Eendenborstfilet met hazelnotensaus, in de oven gegaarde prei en krokante polenta
  • Zalm in filo-kruidendeeg met rucolastampot
  • Lamsfilet met tarte tatin van lamsschouder en asperge met tuinboontjes en spinazie

    Dessert:
  • Millefeuille van choco met banaankwark en banaansorbet en saus van chocolade
  • Mousse van kruidkoek met amandelkoekjes en speculaasijs
  • Cappuccino van banaan met spiesje van mango, chocolade ijs en witte chocolademousse

Vanaf 10 personen euro 43,50 p.p. / vanaf 12 personen euro 40,00 p.p.